about

Square

Născută la 1 ianuarie, unii îmi spun că sunt ca un ghiocel al noului an. Poate de asta și sunt atât de obsedată cu organizarea și planificarea, e cam riscul meseriei mele de„ vestitoare”.

La vârsta de 13 ani, când nici buletinul nu-l aveam în buzunar, am fost aleasă să joc în rol de figurant la ProTV, în serialul Pariu cu viața și, mai apoi, în continuările sale. Experiența a fost una interesantă, ba chiar m-a făcut să înțeleg puțin ce înseamnă meseria de actor.

La 14 ani, mi-am deschis blogul și am jucat în videoclipul Luni al celor de la Hi-Q, cei care ne-au delectat copilăria cu Gașca lor. Și aici distracția a fost pe măsură, mai ales că am intrat pentru prima dată într-un avion mic, un EXTRA 330 sau 300, un detaliu pe care nu l-am ținut minte atunci.

De la vârsta de 16 ani, începe să mă pasioneze voluntariatul la diferite evenimente, așa cum prezența la concerte și festivaluri devine un hobby. Am intrat în Brigada de Voluntari în noiembrie 2015, un lucru cu care mă mândresc cât de des pot.

La 18 ani, în 2017, îmi propun să mă ocup cât mai mult de blog, de canalul de YouTube și să mă înscriu la o facultate cu profilul Design. De aici, te țin la curent prin postările de pe (video) blog.